HiKOKI service


Bij HiKOKI zijn we er trots op dat we altijd voldoen aan de standaard van de professional. Het leveren van de meest krachtige en betrouwbare power tools is maar een deel van de diensten die we leveren. Want waar zelfs de beste power tools een beetje aandacht nodig kunnen hebben, kan de professional soms ook wat hulp of advies gebruiken. Wij zijn er om jou en je power tools te ondersteunen, wanneer dan ook.

3 jaar garantie op power tools
+ 2 jaar garantie op de AC Brushless motoronderdelen

3 jaar power tool garantie.
Voor HiKOKI machines, inclusief accu’s en acculaders, garanderen we fabrieksgarantie voor een periode van 3 jaar vanaf de aankoopdatum van een HiKOKI product gekocht bij een erkende HiKOKI dealer. Online registratie is niet meer vereist. Bewaar het aankoopbewijs met modelnaam en serienummer en wij zorgen voor de service.


+2 jaar garantie op de AC Brushless motoronderdelen.
Naast de gratis fabrieksgarantie van 3 jaar, biedt HiKOKI 2 jaar extra fabrieksgarantie voor motoronderdelen van AC power tools met Brushless motor (machines op netstroom met een koolborstelloze motor). Hiermee komt de totale garantieperiode van alle AC brushless machines op 5 jaar!

Naast onze vertrouwde HiKOKI Service profiteer je van september tot en met november 2021 gratis van onze HiKOKI Power Service. Dat betekent dat wij geselecteerde machines gratis repareren voor een looptijd van drie jaar na aanschaf. En dat voor elk type reparatie: van slijtage tot productdefect.De volgende machines zijn onderdeel van de Power Service:
• SDS-MAX boor-breekhamer DH52MEYWSZ
• SDS-MAX boor-breekhamer DH45MEYWSZ
• SDS-MAX boor-breekhamer DH40MEYWSZ
• SDS-MAX breekhamer H60MEYWTZ
• SDS-MAX breekhamer H45MEYWTZ
• SDS-MAX breekhamer H41MEWSZ

Wat betekent de HiKOKI Power Service voor jou?
• Tijdens de serviceperiode repareren wij geregistreerde HiKOKI-machines gratis, met uitzondering van accessoires en productverpakkingen, zoals koffers.
• Jouw gerepareerde machine kan worden opgehaald bij jouw HiKOKI-dealer.

Hoe te verkrijgen?
Registreer Uw machine via het email adres powerservice@hikoki-powertools.be en vermeldt daarin de onderstaande gegevens en u ontvangt vervolgens van HiKOKI een Power Service bevestiging per e-mail.

Naam:
Adres:
Woonplaats:
Telefoonnummer:
E-mail adres:
HiKOKI machine type:
Serienummer van de machine:
Aankoopdatum:
Afbeelding van aankoopbewijs


Meer informatie over de HiKOKI garantie*

* Registratie is niet meer vereist. HiKOKI producten kan u hier nog steeds registreren ten behoeve van uw eigen administratie.

Aanmelden

Nieuwe gebruiker? Registreer hier.

Gebruikersnaam / E-mailadres
Wachtwoord Wachtwoord vergeten?