Over HiKOKI in België: HiKOKI Power Tools Belgium

HiKOKI Power Tools in Groot Bijgaarden bij Brussel is de Belgische verkoopmaatschappij, speciaal voor de elektrische gereedschappen van HiKOKI.

 

HiKOKI Power Tools draagt zorg voor de verkoop, distributie en technische ondersteuning van elektrische gereedschappen van HiKOKI. Het met zorg opgebouwde distributienetwerk omvat ruim 300 professionele vakhandelaren, waardoor een prima stuk gereedschap van HiKOKI dus altijd direct in de buurt van de eindgebruiker verkrijgbaar is. Verspreid over België onderscheiden zuim 100 verkooppunten van HiKOKI zich bijzonder: het is een selecte groep van gerenommeerde en door-en-door ervaren toeleveranciers aan de bouw, installatie en industrie, waar u terecht kunt voor vakkundig advies over de volle breedte en diepte van het HiKOKI leveringsprogramma. Zij leveren het complete HiKOKI assortiment direct uit voorraad. Het zijn volwaardige gesprekspartners, die in hun ondersteuning verder gaan dan alleen het aanreiken van de catalogus. Een demonstratie bijvoorbeeld, bij u op het bedrijf of op locatie, is snel bij één van onze dealers geregeld.

 

Een defecte machine is voor elke professionele eindgebruiker een bron van ergernis. Logisch, want tijd kost immers geld! Toch is het niet te voorkomen, want hoe goed ook de kwaliteit en de kwaliteitscontrole, machines gaan soms stuk. Ook daar heeft HiKOKI, samen met haar dealers, voor u een gepaste oplossing!

 

De dealers worden door HiKOKI regelmatig getraind en ondersteund om een hoog service-niveau met betrekking tot onze machines te halen. Bovendien kan elke HiKOKI dealer vanuit jarenlange ervaring bogen op een graad van technische service. Zij zijn niet voor niets al jaren een fenomeen in hun eigen vakgebied.

 

HiKOKI Power Tools is member of

 

 

European Power Tool Association